Κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας (Ξάνθη)

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την διασταύρωση των οδών Κονδύλη και Τυροπώλη στην Ξάνθη. Η κεραίες βρίσκονται κοντά σε Νηπιαγωγείο, στον Παιδικό Δημοτικό σταθμό, στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο (δεν τους ξεφεύγει κανένας κάτω από τα 18).

Αποστάσεις από:
1. Δημοτικό 242m
2. Γυμνάσιο Λύκειο 147m
3. Νηπιαγωγείο 242m
4. Παιδικό δημοτικό σταθμό 32m

Τελευταία Εξέλιξη
Ήρθα σήμερα από την δουλειά μου και είδα αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Μου είπαν ότι περίοικοι πολυκατοικιών πήγαν και ξάπλωσαν τις κεραίες χωρίς καμία ΖΗΜΙΑ. Εύχομαι να μείνει έτσι. Υπάρχουν άπειρα χωράφια τριγύρω, σε απόσταση ασφαλείας.
Γείτονας

4 Σχόλια to “Κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας (Ξάνθη)”

 1. Τζούλια Θεοδωρακη Says:

  Θα ήθελα να στείλω την φωτογραφία μιας κεραίας στην αρχη της οδού Παπανικολή στο χαλάνδρι ανάμεσα σε κτίρια γεννετικής (υποβοηθούμενης γονιμοποίησης. Πως θα αναρτήσω τη φωτογραφία.

 2. keraies Says:

  Αν μπορείτε βάλτε τις φωτογραφίες στο http://www.postimg.com/ και στείλτε τα links σε σχόλιο.

 3. tasos Says:

  Παρότι τα συστήματα ραδιοφώνου και τηλεόρασης παρουσιάζουν κάποιες ομοιότητες με αυτά της κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά: η επικοινωνία στις περιπτώσεις του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης είναι μονόδρομη από την κεραία εκπομπής προς τον δέκτη στο σπίτι μας, ενώ στα συστήματα κινητής τηλεφωνίας είναι αμφίδρομη τόσο από τον σταθμό βάσης προς το κινητό τηλέφωνο όσο και αντίστροφα. Έτσι, στις περιπτώσεις των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών είναι δυνατόν εκπέμποντας με μεγάλη ισχύ από μία μόνο θέση, όπως η κορυφή ενός βουνού απ’ όπου η εκπομπή είναι πολύ καλύτερη, να καλυφθεί αποτελεσματικά μια μεγάλη γεωγραφική έκταση με σήμα. Αντίθετα, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας χρειάζονται για να λειτουργήσουν εκπομπή από πολλές θέσεις, αλλά με μικρή ισχύ εκπομπής σε κάθε μία.

 4. Apostolos Says:

  Υπάρχει κεραία (εδώ και χρόνια) επί της Εθνάρχου Μακαρίου στην Αργυρούπολη. Η κεραία είναι απέναντι από παιδικό σταθμό….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s