Παράνομες κεραίες μέσα σε διαμερίσματα

Δείτε παρακάτω με ποιο τρόπο μπορούν οι εταιρείες να εγκαθιστούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας μέσα σε διαμερίσματα. Προφανώς αυτή η τακτική είναι παράνομη.

Παλαιά εγκατάσταση

Νέα εγκατάσταση (από έξω)
Aυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες εξωτερικά. Μέσα στο δώμα υπάρχουν εγκατεστημένοι τουλάχιστον έξι (6) λοβοί κινητής τηλεφωνίας.

Νέα εγκατάσταση (από μέσα)
Aυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μέσα από το δώμα. Στις 3 πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε 3 λοβούς (κεραίες) προσαρμοσμένους εσωτερικά στο παράθυρο. Στις υπόλοιπες 3 φωτογραφίες βλέπουμε 3 κεραίες «εντοιχισμένες» περιμετρικά στο οίκημα.

Πηγή: Σύλλογος Κηφισιά SOS

Advertisements

13 Σχόλια to “Παράνομες κεραίες μέσα σε διαμερίσματα”

 1. marios Says:

  Απίστευτες φωτογραφίες! Στην τελευταία υπάρχει και μια ολόσωμη αφίσα σε μεγάλο μέγεθος με ξόβυζη γκόμενα δίπλα στην εντοιχισμένη κεραία!

 2. FILIP Says:

  το αρχαιότερο επάγγελμα, oι εταίρες των εταιρειών

 3. mixtri Says:

  Απίστευτα έξυπνο! Μπράβο οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας…
  Άντε να βγει και μια υπουργική απόφαση να έχουμε νόμους για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας όπως στην ευρώπη να μην αναγκάζονται οι εταιρείες κινητής να καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις!

 4. νίκος μ Says:

  Εξυπνο – ξεέξυπνο, οι κάτοικοι τους τσάκωσαν και τους έδειραν. Η εταιρία έκανε χορηγία όλο τον εξοπλισμό στο φιλόπτωχο ταμείο.

 5. mixtri Says:

  πολύ πολιτισμένο εκ μέρους των κατοίκων! Σε λίγο θα καθιερώσουμε και το ούγκα μπούγκα….
  Οι τεχνικοί σε τι ακριβώς φταίνε; Μισθωτοί είναι! Με τις εταιρείες αν σας βαστάει βάλτε τα,με τους δικηγόρους πολυτελείας των παχυλών μισθών! οι φουκαριάρηδες οι τεχνικοί σας φταίνε,άθλιοι…

  Όπως και να’χει με το σχέδιο από την Ε.Ε. για τις ασύρματες επικοινωνίες σε 1 το πολύ 2 χρόνια όλα αυτά θα είναι παρελθόν.Εκτός από microcell kai picocell και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας εντός πολεοδομικών συγκροτημάτων θα διαθέτουν άδεια. Κυριακή κοντινή γιορτή,ότι ξηλώνεται θα ανέβει! 🙂
  Η πολιτική εκμετάλλευση της κινητής τηλεφωνίας πρέπει να σταματήσει. Επιπλέον οι εσωτερικές φοβίες του καθενός δε μπορούν να εμποδίζουν την επέκταση κάλυψης τη στιγμή που στις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις(π.χ. Στοκχόλμη,Μαδρίτη) τα δίκτυα έχουν κάθε 100μ κεραία και το κινητό δεν εκπέμπει ποτέ πάνω από 1mW ενώ στην Ελλάδα συνέχεια 2W…

 6. νίκος μ Says:

  Έλα να εγκαταστήσεις κεραία φουκαριάρη και θα σε αντιμετωπίσουν πολιτισμένα. Θα σε στείλουν στο αυτόφωρο μαζί με τις βίζιτες και τους ανώμαλους. Θα περάσεις καλά εκεί. Θα κάνεις ούγκα μπούγκα από ηδονή. Χάρη του έκαναν αν τον έδειραν. Γλύτωσε τις 4 μέρες στην ψειρού. Εχασε την τύχη του.

 7. mixtri Says:

  Άντε ρε,να δούμε τώρα που θα βγει νέο νομοσχέδιο για τις ασύρματες επικοινωνίες ποιος θα καταλήγει στην ψειρού,από την οποία απ’όσον φαίνεται έχεις εμπειρίες. Με εισαγγελέα από τα μέσα του 2010 και όποιος τολμά,ας παρέμβει! Τα λέμε! 🙂
  Ελπίζω να πάρει πάνω του το ΠΑΣΟΚ το πολιτικό κόστος για να βγούνε από τη μέση διάφοροι άσχετοι που έγιναν μηχανικοί,γιατροί,βιολόγοι,πυρηνικοί φυσικοί και πήραν το νόμο στα χέρια τους!
  Φαίνεται φίλε Νίκο μ(?άσε με τα μαντέψω τη συνέχεια) το επίπεδό σου και η δυνατότητα διαλόγου!
  Επιπλέον πιάσε ένα αναλογικό τηλέφωνο του ’95,έχει πολύ καλή ποιότητα επικοινωνίας! Α,και μη μπαίνεις στο μετρό,έχεις -45dBm στο κεφάλι σου από τις κεραίες που υπάρχουν μέσα σε αυτό.Α,και μη κυκλοφορείς στο κέντρο της Αθήνας γιατί στο Σύνταγμα,Μοναστηράκι,Θησείο υπάρχουν κεραίες κάθε 100μ(εκεί βέβαια είναι εντελώς ακίνδυνα τα πράγματα γιατί τα κινητά δεν χρησιμοποιούν παρά την ελάχιστη ισχύ)
  Οι σχεδιαστές της κυψελοειδούς κινητής τηλεφωνίας δεν είχαν στο μυαλό τους την Ελλάδα όταν σχεδίαζαν τα πρωτόκολλα αλλά Σουηδία,Φιλανδία,Αγγλία,Γαλλία…ουδεμία σχέση έχουμε βέβαια με το επίπεδο αυτών των χωρών αλλά εδώ θέλουμε νόμους για να μη πλησιάζουμε!

 8. νίκος μ Says:

  Το «μ» είναι απ’ το μπουτσαράς. Ξέρεις τι κάνουν τα θηρία στα τρυφερά πόδια σαν και σένα?

 9. mixtri Says:

  Τρυφερά πόδια; lol
  Θηρίο αποκαλείς τον εαυτό σου πίσω από τη μάζα; Αυτό λέγεται κλάνω μέντες φιλαράκι μου… Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου,εφόσον θεωρείς ότι έχεις ψάξει αρκετά το όλο θέμα, υποστήριξέ την με νόμιμα μέσα και όχι δια ροπάλου. Η κοινωνία έχει προχωρήσει από την εποχή που κρεμόταν ο άνθρωπος σε δέντρα, κυνηγούσε την τροφή του, μιλούσε με νοήματα, χτυπούσε για να προστατευτεί. Πλέον υπάρχουν σπίτια, super markets, πολύ εξελιγμένοι τρόποι επικοινωνίας και αρκετά μέσα για να διεκδικήσεις το δίκιο σου(μήνυση, αυτόφωρο, δικαστήριο).

 10. νίκος μ Says:

  Καρότο και μαστίγιο, όλα είναι απαραίτητα τρυφερό πόδι. Αχ, πως θα επιζήσεις μάτια μου στην κοινωνία; Θα σου την πέφτει ο μπαμπούλας και εσύ θα του λες «σταμάτα μη σου κάνω μήνυση;»

 11. ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Says:

  Σαν τα ξωτικά που βοηθάνε τον Άγιο Βασίλη, πήγαν την παραμονή των Χριστουγέννων οι άνθρωποι της VODAFONE να στήσουν την κεραία της Κόδρου 3 αλλά το άγρυπνο μάτι των κατοίκων τους έπιασε στα πράσα και κάλεσε την Άμεσο Δράση.
  Από το να κάνουν Χριστούγεννα στο κρατητήριο προτίμησαν να αφήσουν αμανάτι τα μηχανήματα που είχαν φέρει για να ξαναστήσουν για πολλοστή φορά την παράνομη κεραία και έγιναν καπνός. http://www.kifisianews.gr

 12. ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Says:

  Μη διστάζετε. Ανεβείτε και ξηλώστε όλες τις κεραίες των ταρατσών.
  Ήθελα να ήξερα ποιος λογικός και υπεύθυνος άνθρωπoς θα δεχόταν μια κεραία στην ταράτσα τού σπιτιού του.
  Με βαριοπούλα πολύ πιο εύκολα σπάει.

 13. THEMIS Says:

  Η νομοθεσία αλλάζει από την IEEE τα κινητά αλλάζουν class όπως λέγεται και γυρνάνε στο 1watt max από 2-4 που ήταν πριν …αλλα πυκνώνει και το δίκτυο τον κεραιών όπως είναι αναμενόμενο…αλλα το πιο κορυφαίο είναι ότι έχουν παγώσει όλες οι εγκατάστασεις και επίσης κλείνουν και πολλές από κόστος συντήρησης και κατανάλωσης…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s