Στα σκουπίδια η κεραία της Τερπάνδρου!

Αντιγράφουμε από το site tvxs.gr:

Στην οριστική αποξήλωση της τεράστιας κεραίας της οδού Τερπάνδρου, στο Νέο Κόσμο, προχώρησαν οι κάτοικοι της περιοχής την Πέμπτη. Μετά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και την αδιαφορία όλων των αρμόδιων αρχών, οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στη γειτονιά τους και αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την επανασύνδεση της κεραίας.

Τα ΜΑΤ, που τις προηγούμενες ημέρες είχαν λειτουργήσει ως «ιδιωτικός στρατός» προστατεύοντας τους τεχνικούς της wind στην προσπάθειά τους να την επανασυνδέσουν δεν έκαναν την εμφάνισή τους και η κεραία δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα…

Την κίνηση των κατοίκων ενίσχυσαν με την παρουσία τους και βουλευτές (Κουβέλης – Δρίτσας) δηλώνοντας την υποστήριξή τους στον αγώνα των κατοίκων και καταγγέλλοντας τις πρακτικές των αρμοδίων υπηρεσιών και της αστυνομίας.

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

22 Σχόλια to “Στα σκουπίδια η κεραία της Τερπάνδρου!”

 1. Γειτονάκι Says:

  Αμήν! Από το να καταστρέφουν και να καίνε πανεπιστήμια…

 2. mixtri Says:

  …καταστρέφουν άλλα,χρήσιμα…
  δε θα συμφωνήσω μαζί σου με τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ πάντως…πολύ tv βλέπεις.

 3. νίκος μ Says:

  Τι ξέρεις εσύ από Πανεπιστήμιο κατσαβιδάκια?

 4. mixtri Says:

  πολυτεχνείο σπουδάζω,φίλε μου! Μηχανικός είμαι!
  Εσύ τι ξέρεις από Πανεπιστήμιο Νίκο; Ακόμα και να σπούδασες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το επίπεδό σου είναι τόσο χαμηλό που είτε τελείωσες είτε όχι το ίδιο είναι.
  Δυστυχώς,τα πανεπιστήμια δεν προάγουν την κριτική σκέψη ακόμη και σήμερα.
  Ευτυχώς είμαι σε μία σχολή με λίγα χρόνια ιστορίας που έχει να αποδείξει πολλά στο μέλλον!

 5. νίκος μ Says:

  Μια μικρή έρευνα στο google αποκάλυψε πως κάποιος mixtri είναι 22 χρονών γεννημένος στις 20/10/1987 και σαν καλός αδελφός φροντίζει το acer της αδελφής του. Αυτός έχει σαν σελίδα την http://inf-server.inf.uth.gr/~mitriada, δηλαδή είναι φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

  Πολυτεχνείο είναι αυτό κούκλε μου? Προσπαθείτε, δεν μπορώ να πω, αλλά η σχολή αυτή είναι το παραπαίδι των Μηχανικών, με βάση το 17, πιο χαμηλά και από την αντίστοιχη σχολή της Κοζάνης. Κάτι θα μαθαίνετε εκεί στο Βόλο φαντάζομαι. Δεν έχετε επαγγελματική ταυτότητα. Δεν έχετε καν δικό σας επιμελητήριο. Πρέπει να γράφεστε στο ΤΕΕ μαζί με τους Μηχανικούς του Πολυτεχνείου. Ολοι καταλαβαίνουμε για πιο λόγο άλλαξε όνομα η Σχολή σε Μηχανικών Υπολογιστών.

  Σου μιλάω όπως μιλάω στο χαζό μου ξαδελφάκι γιατί δεν του κρατάω κακία για τις βλακείες που λέει. Τόσο καταλαβαίνει.

  Πιτσιρικά πάρε κάποια στιγμή με το καλό το πτυχίο σου και αντί να γράφεις ψεματάκια στο internet διάβασε λίγο για την εξεταστική σου που ξεκινάει μπας και μάθεις τίποτα.

 6. mixtri Says:

  Βλέπω ξέρεις και το GOOGLE!
  Ναι λοιπόν,αυτός είμαι που περιγράφεις! 🙂
  Πέρασα 2ος στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2005 με 18753 μόρια (υποτροφία). Έχω κάνει δημοσιεύσεις σε διάφορα έγκυρα περιοδικά της ieee, διεκδίκησα και πέτυχα υποτροφία στη Cisco Systems,εκτός της υποτροφίας εισαγωγής. Ασχολούμαι το power control σε δίκτυα μεταγωγής πακέτων.
  Αυτά για εμένα! (δεν έχω να κρύψω τίποτα)
  Παραπαίδι των Μηχανικών δε μπορείς να αποκαλέσεις μία σχολή με τόσο δύσκολο πρόγραμμα σπουδών. Τα επαγγελματικά δικαιώματα ποτέ δε με ενδιέφεραν(η Ε.Ε. μας αναγνωρίζει ως computer engineers είτε από το Μετσόβειο…είτει από την Κοζάνη) αλλά καθαρά το αντικείμενο σπουδών μου το οποίο λατρεύω.
  όσον αφορά τη βάση της σχολής δεν έχει καμία σχέση με το επίπεδό της εκτός αν θεωρείς ότι οι Πανελλαδικές (στις οποίες προσωπικά αρίστευσα) έχουν κάποια σχέση με το αντικείμενο σπουδών,δηλαδή αν έχουν κάποια σχέση τα μαθηματικά τα οποία διδασκόμαστε στο λύκειο με τα ανώτατα μαθηματικά Μηχανικών του Πανεπιστημίου ή…αν για παράδειγμα η Ιστορία του Ελληνικού έθνους έχει κάποια αντιστοιχία με κάποιο μάθημα μας(Κατανεμημένα Συστήματα,Παράλληλο προγραμματισμό ή ασύρματες επικοινωνίες)
  Για να κρίνεις τη λειτουργία μιας σχολής πρέπει πρώτα να κρίνεις τους απόφοιτους και όχι τους εισαχθέντες. και σε αυτό είμαι σίγουρος ότι είμαστε από τους καλύτερους,εν ΕΛΛΕΙΨΗ υποδομών και χρηματοδότησης σε σχέση με τα κεντρικά Πανεπιστήμια.
  Για μια σχολή με ΙΣΤΟΡΙΑ 10 χρόνων έχουμε πετύχει πολλά,ως και μετονομασία και χρηματοδότηση για Κτιριακές Εγκαταστάσεις. Οι απόφοιτοι το Πανεστημίου έχουν κερδίσει υποτροφίες σε Πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης ενώ τρέχουν πολλά ερευνητικά προγράμματα όπως για παράδειγμα το πρώτο ασύρματο Testbed στην Ελλάδα και το 2ο στην Ευρώπη.
  Για την εξεταστική…διαβάζω φίλε μου μην ανησυχείς,απλά πρέπει να μεταδίδω και λίγη γνώση σε διάφορους που γυρίζουν να λένε ασυναρτησίες μέσα στο Internet! Είναι κρίμα,πραγματικά ΚΡΙΜΑ να υπάρχουν άνθρωποι με απόλυτες απόψεις και κλειστά μυαλά εν έτος 2010!

 7. mixtri Says:

  Και μια άποψη από το ΥΠΕΠΘ: (για το ποιος λέει ψέμματα) για βάσεις 2009:

  http://www.ypepth.gr/docs/baseis2009_090825.xls

  220 ΜΗΧ/ΚΩΝ Η/Υ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) 17407

  371 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) 15963

  Αυτά προς απόδειξη της αλήθειας και της παραπληροφόρησης…
  Αν και επισημαίνω ότι δεν έχει σχέση η βάση αλλά η εσωτερική λειτουργία των σχολών,αν και αμφιβάλλω αν κάποτε η Ελληνική Κοινωνία ξεκολλήσει από την ιδέα ότι βάση = ποιότητα…. αλλά να δει ότι βάση=ζήτηση. Είναι λογικό λοιπόν…

 8. νίκος μ Says:

  Μπράβο! Είσαι δεύτερος στο χωριό! Φαντάζομαι ότι μιλάς και με accent.
  Βάλε το βιογραφικό σου στο opengov και γράψε ότι είσαι καλός φοιτητής στο Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας. Καλό ανέκδοτο. Είσαι ένας προπτυχιακός φοιτητής που “ασχολείται” με power control σε δίκτυα μεταγωγής πακέτων στο Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας. Από τώρα κάνεις plagiarism για την πτυχιακή?

 9. mixtri Says:

  Καταρχάς δε θεωρώ ότι η βαθμολογία μου σχετίζεται με την απόδοσή μου στη σχολή. Για να περάσει κάποιος σε αυτή τη σχολή τουλάχιστον γνωρίζει μαθηματική και βασική φυσική λυκείου,στα οποία δε βασίζονται τα μαθήματα. Γραμμική Άλγεβρα ΔΕ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ στο Λύκειο ούτε Επιστημονικό Υπολογισμό,που είναι,τα βασικότερα εργαλεία των Μηχανικών. Αλλά που να ξέρεις κι εσύ,εξωτερικά τα βλέπεις όπως όλοι,επιφανειακά και με το φοβερό σύστημα εισαγωγής «των βάσεων» με τα ιδιαίτερα,τα φροντιστήρια που αν διαβάσει κάποιος ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ περνάει σε ΑΕΙ.

  Μπορείς να πεις κι άλλα για να μειώσεις έναν άνθρωπο που δε τον ξέρεις αλλά αυτό δείχνει κόμπλεξ καλέ μου άνθρωπε. Δεν επιχείρησα ποτέ να βλέπω τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους,αρκεί να βλέπω αυτό που κάνω και να ικανοποιούμαι από το αποτέλεσμα.
  Στο βιογραφικό μου έχω να γράψω πολύ σημαντικότερα πράγματα από την βαθμολογία(oh YES,το μάθαμε κι αυτό,ότι η βαθμολογία στο πανεπιστήμιο σε κάνει αυτόματα και επιστήμονα…) στο Πανεπιστήμιο.
  Όσον κι αν δε το βλέπεις είμαστε Πολυτεχνική Σχολή. Εσύ μείνε στο όνομα και πίστεψε ότι το μόνο Πολυτεχνείο είναι το ΕΜΠ με τις ελάχιστες διακρίσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο και με το παρωχημένο πρόγραμμα σπουδών…
  Εμείς που λες,στη σχολή μας,δεν ασχολούμαστε μόνο με την πτυχιακή μας. Από το 4ο έτος παράγουμε έρευνα με ειδικά θέματα(αντί μαθημάτων επιλογής) τα οποία καταλήγουν σε δημοσιεύσεις σε γνωστά περιοδικά(papers). Το ότι ασχολούμαι με το power control σε ασύρματα δίκτυα μεταγωγής πακέτων με κάνει πιστεύω πιο σχετικό σε θέματα εκπομπής (και όχι υγείας) από όλους που το παίζουν ειδήμονες ξηλώνοντας κεραίες… Αλλά ίσως αυτό δε καταλαβαίνουν είναι ότι η κινητή τηλεφωνία δεν χρησιμοποιεί broadcast κανάλια simplex όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση αλλά full duplex FDD,και ο σκοπός είναι να μην έχεις μεγάλη ένταση στο κινητό σου. Επιπλέον όσο πιο πυκνό είναι το δίκτυο τόσο αυξάνεται το SINR στο κινητό σου και αναγκάζονται οι τεχνικοί λόγω αρχιτεκτονικής να μειώνουν την ένταση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Δες το διαφορετικά,πως θα φώτιζες την αυλή του σπιτιού σου αγαπητέ Νίκο; Μία λάμπα πυρακτώσεως 100W που άμα πλησιάσεις θα καείς ή με πολλές λάμπες πυρακτώσεως 1W που και καλύτερα θα φώτιζαν την αυλή,και ενέργεια δε θα εκπέμπαν; Πόσο πιο απλά μπορεί να το πει κανείς; 🙂

  όσον αφορά το accent,θα σε στεναχωρήσω,αλλά δε μιλάω αγαπητέ. Δυστυχώς,κατά την άποψή σου,στην επαρχία υπάρχουν καθυστερημένοι άνθρωποι με καθυστερημένα πανεπιστήμια που χρησιμοποιούν ντοπιολαλιά. Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά η κοινωνία έχει προχωρήσει(ουάου!)
  Και ναι,η επαρχία έχει να επιδείξει περισσότερο ευρωπαϊκό πολιτισμό από δρόμους γεμάτο αυτοκίνητα που κορνάρουν ο ένας τον άλλον,που εκνευρισμένοι και αγχωμένοι άνθρωποι πάνε στις δουλειές τους,που σε έναν ηλεκτρικό σιδηρόδρομο βλέπεις άτομα με κατεβασμένα τα κεφάλια(και έναν να διαβάζει το βιβλίο «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ» και να παίζουν τα μάτια του πάνω κάτω),που δε προβάλλουμε τα emo και καπιταλιστικά πρότυπα σαν μόδα,που πιστεύουμε σε όσες ηθικές αξίες μας έχουν απομείνει… Ο πολιτισμός δε προβάλλεται μέσω του Παρθενώνα αλλά μέσω των πολιτών της Αθήνας,που κάποιοι πιστεύουν ότι έγιναν Ευρωπαίοι…

 10. νίκος μ Says:

  Μας λες πως το Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας είναι το ΜΙΤ του κάμπου όπου κάνουν έρευνα και δημοσιεύουν οι προπτυχιακοί!!! Προφανώς το πολυτραγουδισμένο Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας δεν έχει καθηγητές και υποψήφιους διδάκτορες ικανούς να κάνουν έρευνα ούτε βέβαια τις υποδομές. Γι’ αυτό μας τσαμπουνάς πως γίνεται έρευνα από τους προπτυχιακούς. Ελεος!!! Φαντάζομαι πως το field testing γίνεται στα τσιπουράδικα, γι΄αυτό και λες βλακείες υπό το καθεστός ευθυμίας.
  Καλύτερη ποιότητα ζωής από την αθήνα ψιλοέχετε. Ποιότητα σπουδών δεν έχετε. Γι’ αυτό σου έλεγα για το ξαδελφάκι μου. Δεν του κρατάω κακία για τις βλακείες που λέει. Τόσο καταλαβαίνει.

  Βαρέθηκα.

 11. mixtri Says:

  Η άποψη σου είναι απόλυτη και εκτός πραγματικότητας.
  Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το τμήμα μου,πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται και το τι καθηγητές παίζουν(που προφανώς δεν έχουν σχέση με τα λαμόγια του Πολυτεχνείου των Αθηνών που είναι χωμένα πολιτικά).
  Προκειμένου λοιπόν να απαξιώσεις αυτά που λέω με θεωρείς βλάκα. Αλλά ξέρεις,όποιος θεωρείς βλάκες τους άλλους τελικά αποδεικνύεται ο ίδιος βλαξ και μεγάλης εμβέλειας. Έχεις πει ως τώρα του κόσμου τις ανακρίβειες και συνεχίζεις να λες ότι κάνουμε field testing στα τσιπουράδικα τη στιγμή που σου λέω ότι έχουμε το πρώτο testbed στην Ελλάδα και την πρώτη ακαδημία Cisco σε Πανεπιστήμιο Πανελλαδικά. Δυστυχώς, όσα και να σου πω,πάλι θα βάζεις Πολυτεχνείο με !!!, θα λες ότι έχουμε χαμηλή βάση(κάτι που δεν ισχύει), ότι έχουμε καθηγητές και διδακτορικούς που δε παράγουν έρευνα(το Sun Microsystems Lab που έχουμε είναι ποταπό για εσένα),ότι οι προπτυχιακοί δε παράγουν έρευνα(!!!) μιας και στο πανεπιστήμιο που μάλλον σπούδασες γράφατε ακόμα σε βιβλίο ύλης…γιατί ΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ!
  Αλλά δε θέλω να σε στεναχωρήσω,μόλις γίνει η μετονομασία θα δεις που θα φθάσει η βάση χωρίς να αλλάξει εσωτερικά τίποτα στη σχολή(με τη προσθήκη 4 μαθημάτων κορμού και κάποιων μαθημάτων επιλογής). Και αυτό προς απόδειξη το πόσο καθυστερημένη χώρα είμαστε. Πάνε Ξάνθη και παίρνουν μεταγραφές για Θεσσαλονίκη κι εσύ βλέπεις ότι η Ξάνθη έχει μεγαλύτερη βάση από του Βόλου άρα … είναι καλύτερη σχολή;

  Κι εγώ βαρέθηκα! Δεν έχω όρεξη να χάνω το χρόνω μου με ανθρώπους δε συζητάνε αλλά μονολογούν.

 12. νίκος μ Says:

  Δίνετε και CCNA? χαχαχα

 13. mixtri Says:

  Ναι,και ό,τι άλλο γουστάρεις από Cisco Certificates (όταν η καθηγήτρια είχε δικό της lab της CISCO στο Βέλγιο…προφανώς τα χαρτιά που δίνει η ακαδημία δεν είναι μόνο CCNA)
  Άλλο να κοροιδέψεις έχεις για τη σχολή μου;
  Για πες για τον Κατσαβουνίδη… Το πόσο άσχετος είναι και πόσα περισσότερα πράγματα ξέρεις εσύ από αυτόν… http://www.inf.uth.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=719 Έλα ΑΛΕΚΟΟΟΟ;;; ΤΙ; Το ΤΜΗΥΤΔ δεν είναι καλό τμήμα;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Πολλοί θα ήθελαν να το αποδείξουν αλλά δε μπορούν.

 14. νίκος μ Says:

  Είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ βασικών σπουδών και επαγγελματικών πιστοποιήσεων, μεταξύ Πανεπιστημίων και κέντρων ελευθέρων σπουδών.

  Για να σε ξεστραβώσω:
  Η cisco διαθέτει 3 ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς ως εκπαιδευτικούς partners (συνεργάτες) στην Ελλάδα, μόνο 3 (iLearn, ICTC και ITEC). Αυτοί οι 3 ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί φορείς έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών. Τις cisco NETWORKING ACADEMIES, οι οποίες πληρώνουν υποχρεωτικά έναν από τους τρεις συνεργάτες ετησίως.
  Υπάρχουν 51 «Ακαδημίες» της CISCO στην Ελλάδα: 47 ιδιωτικοί φορείς (ΚΟΡΕΛΚΟ, ΙΕΚ κλπ), 3 ΤΕΙ και το Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας. Ολοι αυτοί οι 51 (και τα ΤΕΙ) πληρώνουν κάθε χτόνο έναν από τους 3 ιδιώτες partners για να διατηρούν τον τίτλο “ακαδημία” cisco. Ετσι κάνει και το Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας. Αυτή τη στιγμή το μάθημα που διδάσκεται στο Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας είναι το CCNA Exploration.

  Πόσο χρεώνουν τη φοίτηση στην … ακαδημία της εταιρείας cisco του Πολυτεχνείου(!!!) Θεσσαλίας? Παίρνετε κανένα χαρτί στο τέλος? Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στις εξετάσεις? Τί γράφει το χαρτί που παίρνετε από το Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας? Γράφει CISCO ή itec ή Πολυτεχνείο(!!!) Θεσσαλίας?

  Πελάτεεεεεεςςςςςς!!!!!

  Αν θέλετε μπορείτε να γίνετε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο σε μαθήματα ελευθέρας βοσκής από το σύλλογο γιδοβοσκών. Γίνετε πρώτα Πανεπιστήμιο.

 15. mixtri Says:

  Καλά μιλάμε είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ… ΡΕ ΒΛΑΚΑ,ΗΛΙΘΙΕ,ΖΩΟΝ…ποιος σου είπε ότι κάνουμε μόνο CCNA; Άμα συγκεντρώνεις τμήμα πχ CCNP γίνεται κανονικά…Μιλάω στο επίπεδό σου μπας και καταλάβεις τίποτα,αλλά απίθανο το κόβω…
  Κοίτα καλύτερα για το οργάνωση ακολουθεί η CISCO στο τμήμα μας και μετά μίλα,παραπληροφορητή…
  Βασική διαφορά καταλαβαίνω φίλε μου…
  ΑΠΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑ και ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ(ΩΧΧΧΧ ΕΤΣΟΥΞΕΕΕΕΕΕ? ΕΤΣΟΥΞΕΕΕΕΕ?) θα είμαστε κορυφή!!! Άντε γεια… Βλάκα!

 16. νίκος μ Says:

  Kάθε σπουδαστής που θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα CCNA στο Πανμιο Θεσσαλίας πληρώνει δίδακτρα 1.400 ευρώ. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλο τον κόσμο που πληροί κάποια κριτήρια. Όχι μόνο στους φοιτητές. Όμως όλοι σκάνε τα 1.400 ευρώ + τα έξοδα εξετάσεων!!!

  Ακόμα δεν έγινε η σχολή και άρχισε το φαγοπότι!

  Πέρα από αυτό το ξεφτιλίκι, ΟΧΙ δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να προσφέρετε CCNP. Τουλάχιστον όχι επίσημα σαν academy της cisco. Αν το Πανμιο Θεσσαλίας προσφέρει CCNP, τότε γίνεται “μαϊμουδιά” και δηλώνουν τους σπουδαστές σε κάποια άλλη ακαδημία, πιθανότατα την HAU.

  Δες και τα στοιχεία, για να μην σου πουλάνε φούμαρα τα λαμόγια:
  Από το site του Πανμιου Θεσσαλίας:
  http://inf-server.inf.uth.gr/cnap/
  http://inf-server.inf.uth.gr/cnap/Info.htm
  http://inf-server.inf.uth.gr/cnap/didakteayli.htm
  http://inf-server.inf.uth.gr/cnap/Wireless.htm

  Από το site της cisco με τους εκπαιδευτικούς φορείς, όπου φαίνονται οι επιτρεπτές πιστοποιήσεις για το Πανμιο Θεσσαλίας (http://cisco.netacad.net/cnams/locators/LocatorMain.jsp):
  Academy Name and Address: University of Thessalia (3018359)
  Academy Telephone, Fax, E-mail: Iasonos 10 1st floor Volo, Magnisia, 38333 Tel: +302421074964, evrantza@uth.gr
  Curricula Offered: CCNA Exploration, Wireless

  Ελληνοαμερικανική ένωση μου οσμίζεται. Μάλλον με αυτούς συνεργάζεστε. Δηλαδή, μάλλον αυτοί είναι τα αφεντικά σας.

  Καταλαβαίνεις αγνέ και απονήρευτε φίλε πως αν το θελήσω θα τινάξω στον αέρα αυτή τη μπίζνα, όπου κάποιοι χρησιμοποιούν τη σχολή για να ψαρέψουν πελάτες των 1.400 ευρώ μέσα από τους φοιτητές.

  Είσαι τόσο αθώος σαν την τρυφερή καρδιά ενός μαρουλιού… Αν ήσουν κορίτσι θα σε ερωτευόμουν.

 17. mixtri Says:

  Δηλαδή εσύ προτείνεις να παρακολουθούν δωρεάν το CCNA οι φοιτητές του Πανεπιστημίου; Ας μην παραλογιζόμαστε… Για εμάς τους φοιτητές του Παν.Θεσσαλίας προφανώς υπάρχει έκπτωση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Επιπλέον θα ήθελα να μας πεις πόσα παίρνουν στην Αμερικανική Ένωση για ένα «κωλόχαρτο» όπως το CCNA(3500E?) και αν δεν αποτελεί διευκόλυνση η τιμή αυτή.
  Τουλάχιστον,δίνουν 3 υποτροφίες το χρόνο,πουθενά αλλού δε γίνεται αυτό. Η επιτροπή Ερευνών του Παν.Θεσσαλίας το κάνει αυτό,με δικό της κόστος.
  Τουλάχιστον κανένας από τους ιδρυτές της συγκεκριμένης ακαδημίας στα πλαίσια των σπουδών δεν έφαγε κάποια χρήματα, ή τουλάχιστον είναι τόσο καθαροί που βγάζουν τα οικονομικά της σχολής στη φόρα(!!!),πράγμα που δε γίνεται σε άλλο τμήμα! Ακόμα και νέα μηχανήματα να αγοράζονται οι αποδείξεις δε περνάνε καν από το Πανεπιστήμιο αλλά την Ακαδημία.
  CCNP,εφόσον σχηματιστεί τμήμα η διδάσκουσα,της οποίας το e-mail το βγάζεις στη φόρα χωρίς λόγο, κάνει μάθημα κανονικά. Δε θυμάμαι ακριβώς τι μας είχε πει στα εισαγωγικά μαθήματα(εξάλλου δε πήγα εκεί για να δω θέματα οργάνωσης) αλλά δεν ανήκουμε ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,για ακόμη μια φορά ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ(έχω συνηθίσει πλέον να διαβάζω μπαρούφες) Ανήκουμε σε ένα ανώτερο επίπεδο,θα σε γελάσω ποιο αλλά αν θες ρωτάω. Σίγουρα όμως ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

  Αυτό το έτος διδάσκονται CCNA και WIRELESS. Από του χρόνου βλέπουμε,η καθηγήτρια είναι όλα τα λεφτά…

  Σε προκαλώ,τίναξε την μπίζνα στον αέρα,αν και δε μου φαίνεσαι τόσο ικανός και είσαι τόσο προχειρολάτρης που θα πας και φυλακή για συγκοφαντική δυσφήμιση…Σε λυπάμαι πραγματικά και σε συμπονώ!

 18. νίκος μ Says:

  1. Η μπίζνα αυτή (CCNA) τζίραρε 156.000 ευρώ για την τριετία 2005-2007. Πού πήγαν αυτά τα έσοδα? Σε ποιο κωδικό της επιτροπής ερευνών έχουν καταχωρηθεί? Πόσα έχουν ξοδευτεί? Πόσα πληρώνονται οι επιμορφωτές για να προσφέρουν το θεάρεστο έργο τους? Πόσοι παρακολουθησαν αυτά τα προγράμματα? Πόσοι από αυτούς ήταν φοιτητές? Πόσα πλήρωσαν οι φοιτητές ή απόφοιτοι της σχολής?

  Δεν βλέπεις οικονομικό θέμα? Μήπως υπάρχει ηθικό θέμα στο να ψαρεύουμε πελάτες από τους φοιτητές του δημόσιου πανμιου? Κάποιος πονηρός θα άφηνε να υπονοηθεί πως η παρακολούθηση του εν λόγω προγράμματος μπορεί να “βοηθήσει” τους φοιτητές στο να πάρουν πχ καλύτερους βαθμούς σε μαθήματα ή “ειδικά θέματα”.

  2. Η κυρία Καραγεώργου-Βράντζα Ελένη, που δηλώνεται στο site ως Διοικητική Υπεύθυνη – Εκπαιδευτής για το πρόγραμμα CCNA, είναι συμβασιούχος στη βιβλιοθήκη του Πανμιου και συνεργάτης του τμήματος. Συμβασιούχος βιβλιοθηκάριος ξέρω τι σημαίνει. Τι σημαίνει “συνεργάτης” ενός τμήματος? Με ποια διαδικασία επιλέχθηκε για να εκπροσωπεί το τμήμα? Δεν υπάρχουν καθηγητές ή λέκτορες?

  3. Πόσα πληρώνονται οι εκπαιδευτές για τις 280 ώρες του CCNA? Με 100 ευρώ την ώρα αυτό σημαίνει 28.000!!!

  4. Ποιος είναι ο ρόλος του ομότιμου καθηγητή Χ..τζηδήμου και του καθηγητή ..ούστη στο CCNA? Αν έχουν ρόλο, πόσα πληρώνονται για αυτό?

  5. Γνωρίζεις ότι η Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης e-Class ίσως κόστισε 22.000 ευρώ? Η πλατφόρμα e-Class προσφέρεται δωρεάν και η εγκατάσταση διαρκεί λίγες α/ω για ένα γνώστη. Το εκπαιδευτικό υλικό για το office δεν μπορεί να κοστίζει πάνω από 500 ευρώ για κάθε ενότητα.

 19. FILIP Says:

  156000 euro! Μπραβο! Αν τη διωξουν θα την προσλαβω εγω
  Ξεφυγατε ομως απο το θεμα.

 20. νίκος μ Says:

  mixtri που χάθηκες? Μέθυσες από τα ποσά? Πελάτηηηηηηηη!!!!!

 21. mixtri Says:

  ρε νίκο μ,με δέχτηκαν απ’ευθείας για διδακτορικό στην Ολλανδία!!!
  άντε σκάσε παλιό βλάκα τώρα,τσίμπα!
  Έφυγα…
  Όσον αφορά αυτά που έλεγες:
  α) Μου έχουν κάτσει 2 δουλειές των 5000 για στήσιμο δικτύων με το χαρτί της Cisco
  b) Με τη κωλοσχολή που λες και εξετάσεις που έδωσα σε σχολή electrical engineering στην Ολλανδία με δέχτηκαν διδακτορικό!
  Πάρτα!!!! ΒΛΑΚΑ! Κάτσε ελλάδα και τσίμπα τώρα και…ξήλωνε κεραίες!!! ΑΧΑΧΑΧΑ!

 22. νίκος μ Says:

  Μπράβο! Να φύγεις να πας αλλού. Εδώ άλλωστε δεν θα αναγνώριζαν το ταλέντο σου και θα σε υποχρέωναν
  (a) να πάρεις πρώτα μεταπτυχιακό και
  (b) να έχεις κάνει έρευνα/ δημοσιεύσεις/ citations, και πολλά άλλα, πριν καν μπορέσεις να κάνεις αίτηση σε διδακτορικό.

  Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και έτσι τα καλύτερα μυαλά ξενιτεύονται. Αυτό που χάνουν τα τσιπουράδικα του Βόλου το κερδίζουν τα coffee shops της Ολλανδίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s