Ακόμη μια μάχη κατά της Cosmote

Η εταιρεία προσκόμισε σήμερα 2/2/2009 στο δικαστήριο την παραίτηση της αλλά και του ιδιοκτήτη από την υπόθεση. Από το να χάσουν το δικαστήριο…
Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 10:00 συζητείται στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η υποθέση των προκλητικά παράνομων και αυθαίρετων κεραιών της Φαιστού 37 (COSMOTE), μετά από αναβολή που ζήτησε η εταιρεία. Αφορά σε ένα πολύ σημαντικό δικαστήριο όπου η εταιρεία έχει στραφεί κατά αποφάσεων του Δήμου Κηφισιάς, σε σχέση με την πολεοδομική νομιμότητα των κεραιών. Αν και οι βασικοί αντίδικοι είναι ο Δήμος Κηφισιάς, η εταιρεία και οι ιδιοκτήτες της κατοικίας, ο νομικός σύμβουλος των κατοίκων κύριος Γιώργος Θωμάκος έχει ήδη ασκήσει γραπτή παρέμβαση.

Η παρουσία των κατοίκων είναι επιβεβλημένη.

Για τη Φαιστού
Την 18η Δεκεμβρίου 2007, η εταιρεία COSMOTE έχασε τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, που είχε καταθέσει κατά της απόφασης κατεδάφισης της κεραίας. Ετσι, η κεραία αποξηλώθηκε την επόμενη ημέρα. Αυτό το δικαστήριο αφορά στην οριστική εκδίκαση των ασφαλιστικών μετρων. Αν και αυτή η παράνομη και αυθαίρετη κεραία έχει ήδη απομακρυνθεί, το συγκεκριμένο δικαστήριο θα κληθεί να αποφανθεί επί της νομιμότητας της απόφασης του Δήμου. Η εταιρεία έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία της να αποσυρθεί αλλά ισχυρίζεται ότι οι ιδιοκτήτες της εν λόγω κατοικίας δεν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο.

Ο έγκριτος νομικός και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς κύριος Γεώργιος Θωμάκος εκπροσωπεί την πλευρά των εξεγερθέντων κατοίκων στο δικαστήριο αυτό. Ο Δήμος Κηφισιάς εκπροσωπείται από τον εντεταλμένο νομικό του σύμβουλο κύριο Γιάννη Παπαγιάννη.

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s