Το απέραντο γαλάζιο ακτινοβολεί ηλεκτρομαγνητικά

Για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του ΕΠΑΛ Αμοργού, κάνετε κλικ εδώ.


Συντάχθηκε απο τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο (Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ Αμοργού)

  

ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ

   Πυλώνας ύψους 54,10 μέτρων με: 14 μικροκυματικές κεραίες της ΟΤΕ Α.Ε. & 6 σταθμούς κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE Α.Ε. που συνεχώς πολλαπλασιάζονται, είναι εγκατεστημένος εντός του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας Αμοργού, σε απόσταση 50-100 μέτρων από το Νηπιαγωγείο -Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑ.Λ. & μόλις 30 μέτρων από τις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων & του υπό ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου.

   Το 2005 η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων απαντά στο Δήμο Αμοργού, ότι ο σταθμός κεραιών λειτουργεί παράνομα χωρίς άδεια.(αρ.πρ.26798/2005).

   Τον ίδιο χρόνο το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών σε αναφορές που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές κ. Χωματάς & Κουβέλης, δεσμεύεται εγγράφως για τη λήψη μέτρων.(αρ.πρ. β-1277/2005). Μέχρι σήμερα τίποτα δεν μας έχει γνωστοποιηθεί.

   Το 2006 ο Δήμος Αμοργού, το Επαρχείο, η Εφορία Αρχαιοτήτων απορρίπτουν τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που εκ των υστέρων επιχείρησε ο ΟΤΕ να νομιμοποιήσει.   Το 2008 η απέραντη αδιαφορία της πολιτείας συνεχίζει παράνομα να ακτινοβολεί & να παράγει ασταμάτητο θόρυβο αυθαίρετα εγκατεστημένο πάνω στα κεφάλια μας.

   Την ίδια στιγμή αρχίζει να γιγαντώνεται άλλος ένας σταθμός του ΟΤΕ μέσα στην καρδιά του οικισμού της Αιγιάλης ακριβώς απέναντι από το Αγροτικό Ιατρείο.

   Ζητάμε τη άμεση απομάκρυνση των παράνομα & αυθαίρετα εγκατεστημένων σταθμών του ΟΤΕ που βρίσκονται δίπλα σε σχολεία, αγροτικά ιατρεία & παραδοσιακούς οικισμούς της Αμοργού.

Η επιτροπή συντονισμού

Κάνετε κλικ στη διπλανή φωτογραφία για να δείτε πόσο κοντά είναι αυτή η θηριώδης κεραία της Cosmote στα σχολεία της Αμοργού.
Advertisements

3 Σχόλια to “Το απέραντο γαλάζιο ακτινοβολεί ηλεκτρομαγνητικά”

 1. Nemesis Says:

  Πολύ που νοιάστηκαν για την υγεία των παιδιών μας!

 2. Φίλιππος Says:

  Τι απόσταση έχουν από τα σχολεία; Δεν φαίνεται να βρίσκονται σε ευθεία με αυτά.

 3. Νίκος Says:

  Οι κεραίες είναι εγκατεστημένες σε απόσταση 50-100 μέτρων από το Νηπιαγωγείο -Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑ.Λ. & μόλις 30 μέτρων από τις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων & του υπό ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου.

  Δες τη φωτογραφία, φαντάζεσαι το παιδί σου να κάνει μάθημα 100 μέτρα από την κεραία που πιθανότατα καλύπτει την περιοχή μέχρι τη … Νάξο;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s