Προγραμματισμός κατεδάφισης προκλητικά παράνομης κεραίας

Φαιστού 37

Η εταιρεία Cosmote, με εξαιρετικά επείγον φαξ της 18/12/2007, ενημέρωσε τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, το Διευθυντή και στελέχη της Πολεοδομίας ότι προτίθεται να κατεδαφίσει την προκλητικά παράνομη και αυθαίρετη κεραία κινητής τηλεφωνίας, επί της Φαιστού 37 & Διαγόρα στην Κηφισιά. Η κατεδάφιση θα λάβει χώρα, σύμφωνα με την Cosmote, το πρωινό της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία εξαναγκάστηκε σε αυτή την κίνηση επειδή σήμερα 18/12/2007 έχασε σχετικό δικαστήριο. 

Ενημερωτικά, ο Δήμος Κηφισιάς είχε προγραμματίσει την κατεδάφιση της προκλητικά παράνομης και αυθαίρετης κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Cosmote για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Αναμενόμενα, η εταιρεία, προσπαθώντας να προστατέψει τα συμφέροντα της και αγνοώντας -όπως μας είχε συνηθίσει- τη γενική κατακραυγή για την πρόδηλη παρανομία, άσκησε αίτηση προσωρινής αναστολής στην απόφαση κατεδάφισης. Η αίτηση προσωρινής διαταγής συζητήθηκε και απορρίφθηκε σήμερα 18/12/2007 από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Ο έγκριτος νομικός και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς κύριος Γεώργιος Θωμάκος εκπροσώπησε την πλευρά των εξεγερθέντων κατοίκων στο δικαστήριο αυτό. Ο Δήμος Κηφισιάς εκπροσωπήθηκε από τον εντεταλμένο νομικό του σύμβουλο κύριο Γιάννη Παπαγιάννη. Η υποστήριξη τόσο των θέσεων του Δήμου, όσο και των κατοίκων ήταν άψογη. Βοήθησε και η νομικός της εταιρείας, η οποία φρόντισε να τονίσει ότι η κεραία λειτουργούσε παρανόμως από το 2005.

Δεν υπήρχε άλλη λύση!

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s