Παράταση της Δικαστικής Αναστολής Λειτουργίας προκλητικά παράνομης κεραίας στη Φαιστού 37

Φαιστού 37

Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων κατά της εταιρείας Cosmote και της ιδιοκτήτριας του οικήματος, είχε οριστεί να συζητηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας.

Λόγω της σημασίας της υπόθεσης για την υγεία των περιοίκων αλλά και της απεργίας των δικηγόρων, ο έγκριτος νομικός και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς κύριος Γεώργιος Θωμάκος είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια από το Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για να παραστεί στο δικαστήριο. 

Σήμερα ήταν μία νέα νίκη κατά της προκλητικής ασυδοσίας, καθώς ορίστηκε η νέα δικάσιμος για την 25/1/2008 και ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ η προσωρινή Διαταγή αναστολής λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Cosmote, επί της Φαιστού 37 & Διαγόρα στην Κηφισιά.

Η συνέχιση της προσωρινής διαταγής αναστολής λειτουργίας της κεραίας υποχρεώνει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Cosmote να μη λειτουργεί την προκλητικά παράνομη και αυθαίρετη κεραία μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση από το δικαστήριο της 25/1/2008. Δηλαδή, οι συγκεκριμένες κεραίες δεν πρέπει να λειτουργούν για όσους μήνες μεσολαβήσουν μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου.

Πολλοί κάτοικοι υποστηρίζουν (και αυτό φαίνεται να το βασίζουν σε συγκεκριμένα στοιχεία) ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν δείχνει να έχει συμμορφωθεί απόλυτα με αυτή την απόφαση. Δηλαδή, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκονται εγκαταστημένες παράνομα στην ταράτσα διπλοκατοικίας επί της Φαιστού 37 & Διαγόρα στην Κηφισιά, φαίνεται ότι εξακολουθούν να λειτουργούν περιστασιακά! Θεωρούμε, όμως, ότι είναι δύσκολο να τεκμηριωθεί από εδώ και πέρα καθώς η κάθε εταιρεία έχει την ευχέρεια να αυξομοιώνει την ένταση ή να ανοίγει και να κλείνει την κεραία κατά το δοκούν.

Έρχονται οι γιορτές και ίσως να μην αντισταθούν στον πειρασμό… είναι δύσκολο να ελεγχθεί, ας μην το ξεχνάμε. Ισως αυτός να ήταν και ο λόγος, που η δικηγόρος της εταιρείας, απείλησε το νομικό και δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς κύριο Θωμάκο με αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση… Αυτό ήταν ένα αισχρό δείγμα προληπτκής λογοκρισίας και προσπάθειας εκφοβισμού από το «μεγάλο αδελφό».

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Κάθε προσπάθεια στοχοποίησης και κάμψης του ηθικού μας με οποιοδήποτε τρόπο, μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους! Δεν θα υπήρχαν λύκοι, αν δεν υπήρχαν πρόβατα. 

prisoners Είναι καιρός να δοθεί άμεσα ένα τέλος στην προκλητικά υπεροπτική στάση συγκεκριμένων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και των μισθωμένων φερέφωνων τους, οι οποίοι, ειδικά στην περίπτωση της προκλητικά παράνομης κεραίας της Φαιστού 37, επαγγέλλονται αποικιοκρατικά την παράβαση της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Κατεδαφίστε τις κεραίες άμεσα, δεν υπάρχει άλλη λύση!

Γιατί ο “Θάνατος” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s