Κηφισιά – Τύπος Κηφισιάς – 21/11/2007

Ενα ατόπημα της κατά τα άλλα έγκυρης τοπικής εφημερίδας, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους σκεπτόμενους πολίτες. Τα μονόπλευρα ανυπόγραφα δημοσιεύματα έρχονται σε αντίθεση με την αντικειμενικότητα τον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία και οδηγούν μοιραία σε συγκρίσεις. Ας μην ξεχνάμε, ο δημοσιογράφος έχει και επιβάλλεται να έχει άποψη.

Πινόκιο Είναι πράγματι μια εύστοχη παρέμβαση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στα τοπικά πράγματα, αν και είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε, καλή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας! Δεν θα υπήρχαν λύκοι, αν δεν υπήρχαν πρόβατα.

Διαβάστε το σχετικό δισέλιδο “ρεπορτάζ” από τον Τύπο της Κηφισιάς: Σελίδα 12 Σελίδα 13

4 Σχόλια to “Κηφισιά – Τύπος Κηφισιάς – 21/11/2007”

 1. Δημοσιογράφος Says:

  Είναι πολλά τα λεφτά

 2. ARMAGEDON Says:

  Ολο λένε ότι θα πάνε και θα τις ρίξουνε τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας δίπλα από σχλεία, κ.α αλλά όλο το αναβάλλουν. Ποιος τα βάζει με τις εταιρίες???…Οτάν είναι χορηγοί στον δήμο τους.Με άλλα λόγια το ποντίκι που βρυχάται…….[για κάτι δημάρχους που παριστάνουν τα λιοντάρια-τρoμάρα τους] ήρθε το ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ

 3. ARMAGEDON Says:

  Κανένας δεν μπορεί πια να μαντέψει την ακριβή πηγή της καταστροφής από την ακτινοβολία που σκοτώνει παρά μόνο να περιγράφει γεμάτος ανησυχία μια καταιγίδα που πλησιάζει. Ομως πέρα από τις καταστροφές και οι συνέπειες της περιβαλλοντικής καταστροφής θα γίνονταν αντιληπτές ,όπως ένα κεφάλαιο »από τον Δάντη» που είναι αδύνατον να τη φανταστεί κανείς.

 4. keraies Says:

  Συνέπεια μιας περιβαλλοντικής καταστροφής είναι ότι οδηγεί σε εξαφάνιση τα παπαγαλάκια, ειδικά τα πληρωμένα. Αλλη, ότι επιζούν οι κατσαρίδες, άρα και μετά την καταστροφή θα έχουμε ιδιοκτήτες να βάζουν κεραίες…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s