Δικαστική Αναστολή Λειτουργίας προκλητικά παράνομης κεραίας στη Φαιστού 37

Φαιστού 37
Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007 εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η Προσωρινή Διαταγή αναστολής λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Cosmote, επί της Φαιστού 37 & Διαγόρα στην Κηφισιά. Ο έγκριτος νομικός και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς κύριος Γεώργιος Θωμάκος εκπροσωπεί αμισθί τους κατοίκους σε αυτό το δύσκολο αγώνα.   

Η προσωρινή διαταγή αναστολής λειτουργίας της κεραίας υποχρεώνει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Cosmote να διακόψει άμεσα τη λειτουργία της προκλητικά παράνομης και αυθαίρετης κεραίας μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση από το δικαστήριο της 12/12/2007. Δηλαδή, οι συγκεκριμένες κεραίες δεν πρέπει να λειτουργούν για όσους μήνες μεσολαβήσουν μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου.  

Όμως, μέχρι και σήμερα η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν δείχνει να έχει συμμορφωθεί με αυτή την απόφαση. Δηλαδή, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκονται εγκαταστημένες παράνομα στην ταράτσα διπλοκατοικίας επί της Φαιστού 37 & Διαγόρα στην Κηφισιά μάλλον εξακολουθούν να λειτουργούν παρανόμως!

prisoners Είναι καιρός να δοθεί άμεσα ένα τέλος στην προκλητικά υπεροπτική στάση συγκεκριμένων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και των μισθωμένων φερέφωνων τους, οι οποίοι, ειδικά στην περίπτωση της προκλητικά παράνομης κεραίας της Φαιστού 37, επαγγέλλονται αποικιοκρατικά την παράβαση της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Κατεδαφίστε τις κεραίες άμεσα, δεν υπάρχει άλλη λύση! 

Γιατί ο “Θάνατος” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!! 

Advertisements

Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s